Пошуковий запит: (<.>A=Висоцька С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Висоцька С. С. Симулякризація героя в англійському постромані і проблема кризи ідентичності [Електронний ресурс] / С. С. Висоцька // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили комплексу "Києво-Могилянська академія"]. Сер. : Філологія. Літературознавство. - 2011. - Т. 164, Вип. 152. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npchdufl_2011_164_152_5
|
2. |
Висоцька С. С. Поліглосія Дж. Джойса як чинник літературної еволюції [Електронний ресурс] / С. С. Висоцька // Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету. Сер. : Філологічні науки. - 2016. - Вип. 9. - С. 193-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nzbdpufn_2016_9_27
|
3. |
Висоцька С. Металогічні відношення у системі построману [Електронний ресурс] / С. Висоцька // Актуальні проблеми української літератури і фольклору. - 2011. - Вип. 16. - С. 56-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apulf_2011_16_8
|
4. |
Продіус Ю. І. Управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємств в умовах нестабільної економіки [Електронний ресурс] / Ю. І. Продіус, С. С. Висоцька, О. Р. Коростильова // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2016. - Вип. 20(2). - С. 91-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2016_20(2)__24
|
5. |
Хомічак Л. М. Використання зерна пшениці м'якої озимої вітчизняної селекції для отримання модифікованого борошна [Електронний ресурс] / Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова, А. І. Маринін, С. І. Висоцька // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 166-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_21
|
6. |
Хомічак Л. М. Вивчення способу підготовки борошна для модифікації [Електронний ресурс] / Л. М. Хомічак, Н. І. Штангеєва, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 161-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_20
|
7. |
Кузнєцова І. В. Вивчення зміни крохмалю за процесу модифікації борошна пшеничного [Електронний ресурс] / І. В. Кузнєцова, Л. М. Хомічак, О. І. Джоган, Л. П. Зайчук, С. В. Ткаченко, С. І. Висоцька // Продовольчі ресурси. - 2020. - № 14. - С. 110-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_14_13
|
8. |
Хомич Г. П. Борошно м’якозерної пшениці в технологіях харчових продуктів [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, О. М. Горобець, Ю. В. Левченко, С. І. Висоцька, Л. В. Корнієнко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 93. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_93_3
|
9. |
Хомічак Л. М. Вивчення дисперсійного складу борошна пшеничного [Електронний ресурс] / Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 195-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_8_15_23
|
10. |
Висоцька С. Інституційні засади адміністрування протиепідемічних заходів в умовах сучасної системи охорони здоров?я України [Електронний ресурс] / С. Висоцька // Науковий вісник: державне управління. - 2021. - № 2. - С. 5-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nauvisdu_2021_2_3
|
11. |
Хомічак Л. М. Дослідження кінетики сушіння підготовленого борошна пшеничного [Електронний ресурс] / Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 16. - С. 212-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_16_22
|
12. |
Хомічак Л. М. Фізична модифікація борошна пшеничного [Електронний ресурс] / Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 17. - С. 165-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_17_19
|
13. |
Терент’єва А. В. Інфекційна безпека як об’єкт управління в умовах надзвичайних ситуацій природного характеру [Електронний ресурс] / А. В. Терент’єва, С. В. Висоцька // Науковий вісник: державне управління. - 2022. - № 1. - С. 240-259. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nauvisdu_2022_1_16
|